Første nederlag i NordicBet Ligaen

04.10.2024 19:39

Der var lagt op til en stor oktoberfest på Nature Energy Park, men desværre var der ikke meget at fejre, da dommeren fløjtede kampen af.

OB: Max Ejdum (20.)
HB Køge: Mohamad Al-Naser (14.), Gabriel Larsen (45.), Jesse Khan (90.), Jafar Arias (90.)

Kampens dommer:
Jacob Rasmussen

Oktoberfesten var i fuld gang længe inden kickoff denne fredag aften, hvor odenseanere var mødt talstærkt op på Nature Energy Park. Den fest skulle OB-spillerne forsøge at holde i live, da vi i dag stod over for HB Køge.

Det lykkedes desværre ikke, for HB Køge kom bedst fra start. Efter tre minutter faldt en høj bold ned for fødderne af Bjørn Paulsen, som han forsøgte at cleare. Desværre mislykkedes hans forsøg, og bolden endte for fødderne af HB Køges Mike Jensen, der kunne spille Mohamad Al-Naser fri inde i feltet. Han gjorde det til 0-1.

Selvom HB Køge kom bedst fra start, spillede vi os langsomt ind i opgøret, og vi fik mere boldbesiddelse, som kampen skred frem. Desværre havde vi sjældent for alvor kontrol over bolden på HB Køges banehalvdel, og derfor skabte vi ikke mange store chancer i første halvleg.

Den største stribede chance i første halvleg tilfaldt Don Deedson, der desværre lige akkurat ikke var hurtig nok til at drible uden om HB Køges målmand, Berkant Bayrak, efter at være blevet sendt i dybden.

HB Køge gjorde det desværre også til 0-2. HB Køges Marcus Gudmann, der stod placeret ude ved den ene sidelinje, sendte bolden ind midt for feltet, hvor udeholdets venstrekant, Christian Jensen, stod klar og sparkede bolden i nettet.

Søren Krog og resten af trænerteamet så sig derfor nødsaget til at reagere på den dårlige start og skiftede både James Gomez og Max Ejdum ud til fordel for Tobias Slotsager og Tom Trybull.

Det resulterede desværre ikke i nogen reducering inden pausen, og vi måtte derfor gå til pause bagud med to mål.

OB-spillerne kom bedst ud til anden halvleg, og vi pressede HB Køge langt ned på egen banehalvdel. Det fremtvang flere forsøg mod mål, hvor både Max Fenger og Don Deedson havde muligheden for at reducere i løbet af anden halvlegs første ti minutter.

Selvom vi lignede holdet, som ville komme på måltavlen næste gang, var det ikke tilfældet. Kampens første målscorer, Al-Naser, lykkedes nemlig med flere driblinger i OB-feltet, hvorefter han kunne lægge bolden af til HB Køges angriber, Jafar Arias, der afsluttede og gjorde det til 0-3.

Herefter fortsatte vi med at presse HB Køge i bund, og vi fik derfor stadig flere store chancer for at sparke bolden i nettet. Men selvom heldet ofte tilsmiler dem, der jagter det, var det ikke tilfældet i dag, og vi kom derfor ikke på måltavlen i dag.

Vi må derfor se os slået for første gang i NordicBet Ligaen.