Ida Marie Jørgensen er ude resten af sæsonen

16.10.2024 12:00

Ida Marie Jørgensen står noteret for fem kampe i Gjensidige Kvindeliga i denne sæson, men det bliver ikke til flere kampe i denne omgang, da hun desværre har revet sit korsbånd over, og derfor ikke kommer mere i kamp før, at sæsonen hedder 25/26.

Ida Marie Jørgensen har revet sit korsbånd over og fået en flænge i en knogle, hvilket umuliggør fysisk aktivitet. En korsbåndsskade er en længerevarende skade og derfor lyder meldingen også, at vi ikke forventer at se Ida Marie Jørgensen før næste sæson.

Ikke overraskende er Ida Marie Jørgensen frustreret over at skulle være på sidelinjen ovenpå en personlig god start.

- Jeg er selvfølgelig voldsomt frustreret. Nu var vi endelig kommet op og spille Kvindeliga. Vi havde endda fået en god start på sæsonen, og så rammer det her. Der findes intet godt tidspunkt at få en skade, der findes kun dårlige. Og det her er bestemt en af dem. Lige nu fokuserer jeg på at blive klar så hurtigt som muligt og støtte resten af holdet til kamp og træning, siger Ida Marie Jørgensen.

Alle i OB, personale, stab og spillere, ønsker Ida Marie Jørgensen god bedring og ser frem til at have hende tilbage efter sommerferien.