Kim Ziegler er gået bort

10.10.2024 10:42

Den tidligere OB-profil Kim Ziegler, der både nåede at vinde det danske mesterskab og pokalturneringen i den stribede trøje, er gået bort i en alder af 65 år.

Kim Ziegler spillede i OB fra 1984 til 1992, og han var en af de bærende kræfter, da klubben blev danmarksmestre i 1989. Han var så glad og stolt over sin guldmedalje, at han fik lavet den om til en halskæde, så han kunne gå med den hver dag.

Ziegler var en spiller, der altid gik forrest, og derfor opnåede han også at blive anfører i klubben, ligesom han i 1989 fik overrakt Lands Mindepokal.

Karrieren sluttede i 1992 grundet en alvorlig knæskade, men efterfølgende fortsatte han nogle måneder som assistent for cheftræner Kim Brink i OB. Senere fik han selv succes som cheftræner i Nr. Aaby, der med ham ved roret i tre sæsoner rykkede op i den næstbedste række. Herefter det blev til trænerjob i både B1909 og Kolding, før han i 2007 påtog sig jobbet som sportschef i Randers FC. 

Kim Ziegler bliver hyldet med et minuts klapsalver inden vores næste hjemmekamp mod Esbjerg fB den 26. oktober, hvor spillerne også vil bære sørgebind.

Kim Ziegler efterlader sig hustruen Lisbet, datteren Simone og børnebørnene Eleonora og Merle.

Æret være hans minde.