Snævert nederlag i dagens Future Cup-kamp

09.10.2024 14:31

Det var en jævnbyrdig affære, der onsdag middag udspillede sig på Nature Energy Park. Men desværre lykkedes det os ikke at holde superligamandskabet fra Randers FC fra målfadet.

Træningskamp 

Onsdag den 9. oktober kl. 13.00, Nature Energy Park 

OB – Randers FC 0-1 (0-0) 

Kampens forløb:

Efter en dag med regnvejr klarede det heldigvis op lige inden kampfløjt, da vi her til eftermiddag benyttede landskampspausen til en Future Cup-kamp mod Randers FC. 

Det stribede mandskab lagde stærkt ud og viste flere lovende angreb med hurtige driblinger, der pressede modstanderens defensiv tæt på eget målfelt. Trods det konstante pres lykkedes det dog ikke for os at få bolden i nettet i kampens indledende faser.  

Gæsterne forsøgte at slå igen med et par farlige forsøg, men det stribede forsvar stod stærkt og forhindrede udeholdet i at komme forbi. Et hjørnespark fra Randers FC skabte kortvarig tumult foran målet, men bolden blev heldigvis sparket væk, ikke én, men hele to gange, og faren blev afværget. 

Det stribede mandskab havde et par gyldne muligheder. Yaya Bojang var millimeter fra at sætte bolden i mål, men manglede lige den sidste afgørende berøring for at få os på pointtavlen. Kort efter var Tom Trybull tæt på, men hans afslutning gik desværre lige akkurat forbi stolpen. 

Selvom begge hold forsatte med at presse på, var der ingen, der fik udbytte af de mange chancer, og de kunne gå til pause med 0-0. 

Anden halvleg fortsatte i samme høje tempo, hvor vi lagde ud med flere forsøg på at komme foran, hvor vi gang på gang forsøgte at presse udeholdets forsvar med både skud og indlæg, men desværre uden at få bolden helt igennem. Dog lykkedes det gæsterne fra Kronjylland at tage føringen med et skud udefra, der sneg sig op i højre målhjørne. 

Men vi gav ikke op og kæmpede videre med flere skudforsøg, men FC Randers’ defensiv holdt stand til deres fordel. 

Begge hold fortsatte det høje pres, og Mihaljo Ivancevic fik også bolden i kassen, men målet blev desværre annulleret på grund af offside, og kampen endte 0-1 til Randers FC. 

OB’s startopstilling:  
Martin Hansen - Mihajlo Ivančević, Tom Trybull, Julius Berthel Askou, Gustav Grubbe, Markus McCoy, Johannes Selvén, Yaya Bojang, Noah Barholt, Gustav Wulff, Viktor Bender. 
 
Bænken: 
Viljar Myhra, Valdemar Grymer, Lasse Andersen, Richard Helveg. 

Næste kamp: 

Fredag den 18. oktober kl. 18.30 mod FC Roskilde, Roskilde Idrætspark. Du sikrer dig billet her.