- De frivillige er den familie, man selv vælger

25.09.2024 11:45

I denne uge sætter dansk fodbold fokus på fodboldens frivillige, og blandt dem finder vi vores egen Lene Wogelius, der med hjerte og sjæl gennem mere end fem år har ydet en værdifuld indsats i OB.

Når Gjensidige Kvindeliga, 3F Superliga og NordicBet Liga i den kommende weekend byder på dansk fodbold, så hyldes de mange dedikerede mennesker, som hver eneste dag gør en kæmpe forskel, og som får vores klubber til at køre rundt.  

En af de frivillige, der repræsenterer det fællesskab og den ånd, som er vigtig i Odense Boldklubs frivillighedskultur, er Lene Wogelius, som har været frivillig i klubben i mere end fem år. For Lene handler det både om at gøre en forskel og at være en del af et stærkt fællesskab. 

- Det giver mig en glæde og en tilfredshed, at jeg kan hjælpe, hvor jeg kan. Jeg føler, at jeg gør en forskel hver gang, for hvis vi frivillige ikke var der, hvem gjorde det så? Jeg vil ikke undvære det. Jeg får nogle gode oplevelser med hjem, og det beriger mit liv på en anden måde, selvom jeg ikke interesserer mig for fodbold, siger Lene, som er frivillig i OB. 

- Nogle af de andre frivillige holder vi nytår sammen med, og nogle tager vi ud og spiser med. Når vi ikke er frivillige, så er vi sammen privat, så jeg har det lidt sådan, at de frivillige er den familie, man selv vælger, fortsætter Lene.  

Kom ud og mærk fællesskabet og stemningen i OB 

Der er ingen tvivl om, at Lene er en passioneret ambassadør for frivilligheden, og hun vil varmt anbefale andre at prøve kræfter som frivillig i OB.  

- Jeg vil 100% anbefale at være frivillig i OB. Kom ud og få nogle gode timer sammen. Oplev de ting, vi oplever. Når vi ikke skal arbejde, så er vi for eksempel på ture. Vi kommer ud og ser fodbold på andre stadioner, og der tager jeg også med for fællesskabet, selvom jeg ikke interesserer mig for fodbold. Det er fantastisk. Jeg vil altid anbefale at blive frivillig, siger Lene. 

Desuden fremhæver hun den særlige atmosfære på stadion og opbakningen fra de stribede fans, der gør det til noget særligt at være frivillig i OB. 

- Stemningen er fantastisk, når man kommer på stadion. Selve opbakningen vi får, uanset hvordan det går, synes jeg er fantastisk at opleve. Jeg har endda handicappede, der skriver til mig, om de kommer til kamp, og det synes jeg jo er fantastisk - det gør noget ved mig, afslutter Lene.  

Vil du være frivillig i OB? 

Lige nu søger vi frivillige til at sikre gode live-oplevelser og sikkerhed ved koncerter og fodboldkampe i Odense som Event Crew.  

Frivillighed er meget mere end at yde hjælp i klubben – det er at skabe noget sammen og være en del af et stærkt fællesskab. Så hvis du vil bidrage til OB’s frivillighedskultur og få en masse uforglemmelige oplevelser med på vejen, så tøv ikke med at sende en ansøgning! Der er altid plads til flere på holdet. Sammen kan vi spille videre på de gode oplevelser, der gør OB til noget helt særligt.