Fredag er der Oktoberfest med livemusik, DJ og Happy Hour

30.09.2024 13:48

På fredag forvandles Albani Fanzone til ægte tysk biergarten, når vi varmer op til kampen mod HB Køge med livemusik, DJ, Happy Hour og meget mere.

Vi er endnu engang klar til at skabe en fantastisk stribet kulisse til vores drenge, når Odenses største fredagsbar allerede starter kl. 17.00 i Albani Fanzone. Her er der planlagt det ultimative festprogram med fredagsbar og livemusik, så vær med til fest, når vi skruer op for fredagsstemningen, inden OB – HB Køge fløjtes i gang kl. 19.00! 

Euphoric Season og DJ Anna i Albani Fanzone 

For at skyde festen godt i gang vil du inden kampen blive mødt af rockede vibes, når det odenseanske band Euphoric Season fyrer op under stemningen fra Live Culture scenen. Med hårde grunge inspirerede riffs og smukke ballader fra 90’erne bliver det den perfekte start på en aften med fodbold, fredagsstemning og fællesskab! 

Men festen stopper ikke her! Efter kampen vil DJ Anna nemlig sørge for at holde gang i fredagsstemningen med lækre remixes, pulserende beats og fede rytmer. Så gør dig klar til en oplevelse, der både forkæler dine ører og løfter energien! 

Ingen Oktoberfest uden Happy Hour og curry-ketchup 

En essentiel del af enhver Oktoberfest er selvfølgelig iskolde fadøl, og derfor forkæler vi dig med Happy Hour fra kl. 17.00-18.00, hvor du kan snuppe to Odense Pilsner eller Odense Classic, men blot betale for en enkelt.  

Og skal du have lagt en god bund til øllen, så er der selvfølgelig lækker mad at hente! Kig forbi vores madboder på stadion, hvor du kan forkæle dig selv med en klassisk pølse med brød toppet med smagfuld curry-ketchup.