Gratis øl og DJ i Albani fanzone inden kvindernes kamp mod B.93

18.09.2024 06:50

Der er lagt op til en stribet fodboldfest med DJ i Albani Fanzone, når kvinderne på lørdag kl. 15.00 skal i aktion mod B.93 på Nature Energy Park.

På lørdag den 21. september kl. 15.00 ruller bolden igen i Gjensidige Kvindeligaen, når vi tager imod B.93 på Nature Energy Park, men allerede fra kl. 14.00 starter festen i Albani Fanzone, så alle striber kan blive klar til kampstart. 

Her vil DJ Daniel Larsen fyre op under de fedeste tracks fra Live Culture Scenen, der får hele fanzonen til at summe af feststemning, og hvor fællesskabet virkelig kan mærkes. Og hvis det ikke er nok, så forkæler Albani de første 500 fans med en kold, forfriskende øl eller sodavand til ganen.  

Med DJ Daniel Larsen som kaptajn på musikken og en iskold Albani i hånden er du garanteret god stemning hele din lørdag eftermiddag. Så tag din familie og venner med under armen og lad os sammen skabe en ægte fodboldfest! 

Der er altså lagt op til en festdag, når vi på lørdag samles til fodbold igen. Hvis du har sæsonkort eller OB-abonnement, så er du allerede sikret adgang, og eller kan du sikre dig din billet her!