JFM forlænger samarbejdet og bliver streamingpartner for Akademiet

24.09.2024 12:15

I OB har vi gennem mange år haft et tæt samarbejde med JFM og Fyens Stiftstidende. Det samarbejde udvides nu, så JFM gennem deres streamingtjeneste, JFM Play, fremover vil sende vores hjemmekampe i U19-Ligaen, U17-Ligaen og til vinterens Christian Eriksen Cup.

I mange år har OB og Fyens Stiftstidende samarbejdet tæt, og nu forlænges den kommercielle samarbejdsaftale, så den også gælder for de kommende to år.

- Vi er rigtig glade for, at vi skal fortsætte det stærke og traditionsrige samarbejde med JFM og Fyens Stiftstidende. Vi er stolte over den store opbakning, som vi nyder i byen, og vi er glade for at have så kompetent en partner ved vores side, der nu også vil udbrede vores akademikampe, siger Claus Madsen, der er salgschef i OB.

JFM styrker samarbejdet og sætter større bevågenhed over de kommende stjerner

I løbet af sommeren er en række af førsteholdets træningskampe blevet test-streamet på JFM Play, og det samarbejde udvides nu, så man i resten af sæsonen vil kunne følge alle vores hjemmekampe i U19- og U17-Ligaen og til vinterens Christian Eriksen Cup.

- Et stærkt samarbejde med OB betyder meget for vores mediehus og har gjort det længe. Det understøtter vores mission om at skabe sammenhængkraft og fællesskaber, siger Mads Juncher, der er Eventchef og sponsoransvarlig i JFM, og fortsætter:

- Odense og Fyn fortjener et hold i landets bedste række, og rejsen tilbage bakker vi selvfølgelig op om og dækker grundigt på alle vores platforme – nu også med livetransmission på JFM Play.

Streamingen havde allerede en uofficiel forpremiere forrige lørdag, da vi besejrede Esbjerg fB med 3-1 i U19-Ligaen. Du kan se frem til at følge OB’s kampe i U17- og U19-Ligaen allerede fra lørdag den 28. september kl. 12.30, hvor vi møder Lyngby Boldklub.

Du kan gå på opdagelse i JFM Play-universet her.