Kalder alle stribede fans øst for Storebælt

12.09.2024 10:40

Den stribede passion rækker langt ud over Fyns land, og derfor er der i den kommende tid flere spændende muligheder for OB-fans øst for Storebælt.

Næste hjemmekamp på Nature Energy Park spilles søndag den 22. september, og her arrangerer fanklubben, De Stribede, Away to Home med bus fra København til Odense. 

Generelt har De Stribede stor succes med deres busture ud i Fodbolddanmark, og nu kan du også komme med bus til hjemmebanekampe på Nature Energy Park, hvis du er en af de mange fynboer, der har taget den stribede kærlighed med dig til Hovedstaden. 

Turen er sat med afgang fra København og med stop i Køge Nord, Ringsted og Korsør, inden man ankommer ved den fynske fodboldkatedral.  

Stribet i København 

Torsdag den 26. september kl. 17.00 - 19.00 inviterer vi desuden alle stribede fans og sponsorer i Hovedstaden til et eksklusivt fanarrangement i selskab med flere OB-legender. 

Her venter et gratis fanarrangement midt i København på NEXT HOUSE COPENHAGEN, Bernstorffsgade 27, hvor alle eksil-fynboer og OB-fans i og omkring København kan møde stribede legender som Anders Møller Christensen, Thomas Helveg og Troels Bech 

Aftenens værter er den tidligere stadionspeaker og mangeårige OB-fan, Dennis Ravn, og vores nuværende stadionspeaker, Jakob Maarup, og til arrangementet vil du møde OB’s sportsdirektør, Troels Bech, cheftræner, Søren Krogh, kommerciel chef, Jack Jørgensen og den officielle fanklub, De Stribede.