Sparekassen Danmark inviterer byens børn til bold

16.09.2024 09:25

Sparekassen Danmark er kamppsponsor, når vi søndag holder stor familiedag på Nature Energy Park, og derfor inviterer de byens børn til bold. Det betyder, at børn under 14 år i denne uge kan hente en gratis børnebillet i fanshoppen i hjertet af Odense.

Når vi søndag den 22. september kl. 15.00 tager imod FC Roskilde på Nature Energy Park er der lagt i kakkelovnen til den helt store familiedag med masser af aktiviteter for striber i alle aldre.  

Sparekassen Danmark giver her alle unge odenseanere mulighed for at tage del i oplevelsen, og derfor kan børn under 14 år i denne uge hente en gratis børnebillet i fanshoppens åbningstid (mandag – fredag kl. 11.00 - 17.00 og lørdag kl. 11.00 - 15.00). Ét barn kan hente én billet frem til fanshoppen lukker lørdag eftermiddag, og der er i alt 500 billetter til rådighed. 

Billetterne giver adgang til Sparekassen Danmark Tribunen, hvor alle pladser er unummereret, så man nemt kan sidde sammen med sine venner og familie. Billetten kan ikke anvendes til andre tribuner. 

Du kan hente din børnebillet i vores OB-fanshop i hjertet af Odense på Kongensgade 39, 5000 Odense C.