Uafgjort i årets sidste Future Cup-kamp

05.12.2023 14:52

Randers FC lagde i dag vejen forbi Ådalen i Future Cup, og med et mål til hver i første halvleg, måtte holdene gå fra banen som ligemænd.

OB: Alen Mustafic (78.)
Randers FC: Jeppe Kudsk (35.), William Kaastrup (57.), Andreas Høyer (87.)

Her til eftermiddag kiggede Randers FC forbi Ådalen, hvor årets sidste Future Cup kamp skulle finde sted.

Gæsterne lagde ud med at stå for boldomgangen, hvor striberne forsøgte at presse højt og satse på omstillingerne.

Det var også sådan, at vi skulle få første mål, da Tyler Burey slap igennem, men måtte se sig fældet lige indenfor feltet, hvilket fik dommeren til at pege på straffesparkspletten. Herfra kunne selvsamme Tyler bringe os foran med 1-0, da han hårdt sparkede bolden ind i nettet.

Kampbilledet fortsatte, men hvor gæsterne blev mere farlige, og Magnus Nielsen måtte også strække sig i målet for at holde et frispark ude af målet, som blev skudt afsted fra kanten af feltet.

I slutningen af første halvleg lykkedes det for Randers FC at udligne. Et indlæg fra venstre røg hele vejen igennem, så den lå klar til at blive sendt ind af en lyseblå spiller.

Kampbilledet fortsatte i anden halvleg, hvor Randers FC igen satte sig på spillet, men hvor vi forsøgte os med det hårde presspil uden bold, og hvor vi ville sætte fart på, når vi opsnappede bolden.

Dog endte det uden flere mål, og derfor måtte begge hold gå fra banen som ligemænd.