Vores akademipartnere giver pladsen på trøjerne til Red Barnet

15.08.2024 09:05

I denne sæson vil man i Ådalen som noget helt nyt se U12-, 13-, 14- og 15-spillere med Red Barnets logo på brystet. Alle vores 17 akademipartnere har nemlig foræret pladsen væk for at skabe synlighed om børnerettighedsorganisationens arbejde for børn i udsatte positioner.

I juni kunne vi fortælle, at Albani havde foræret deres rettighed til logoer på den kommende sæsons børnetrøjer til Red Barnet. Men foruden at pryde vores børnetrøjer denne sæson vil Red Barnets logo også optræde på brystet af hele fire årgange af akademispillere i Ådalen. Her har de 17 akademipartnere nemlig foræret deres rettighed til logo på brystet af U12-U15 til Red Barnet. 

”Vi vil meget gerne støtte op om en god sag, der bidrager til børns trivsel. Vores partnerskab med OB’s Akademi handler om at bakke op om unge menneskers flid, ihærdighed og dedikation, så de kan udvikles og repræsentere vores by og ø på OB’s førstehold. Og det kræver jo først og fremmest trivsel og at være en del af et fællesskab,” siger ejer af Odense Bolig, Jimmy Nyland Andersen. 

Hos akademipartnerne i Odense Bolig var der ingen tvivl om at forære logopladsen væk til netop dette formål, der vækker glæde for den øgede synlighed hos Red Barnet: 

”Det er fantastisk at opleve, hvordan fællesskabet i og rundt om OB står sammen om at sætte fokus på Red Barnets arbejde med at hjælpe børn og unge ind i positive fællesskaber. På Red Barnets vegne vil jeg derfor gerne sende stor tak til alle 16 akademipartnere i OB, som har givet deres logoplads til Red Barnet,” siger Nicolai Skjølstrup, Corporate Partnership Manager hos Red Barnet. 

Kobling mellem sponsorat og støtte til Red Barnet

Erik Sandberg, der er CEO i Orifarm Group, ser også en fin kobling mellem Orifarms akademisponsorat og støtten til Red Barnet:

”I Orifarm går vi ind for at fremme talent. Den filosofi spiller godt sammen med vores sponsorat af fremtidens talentmasse i OB, som vi gerne vil bidrage til udvikles og fastholdes på Fyn. Samtidig støtter vi gerne op omkring den vigtige samfundsopgave som Red Barnet udfører for en udsat gruppe børn og unge”, siger Erik Sandberg. 

Akademiets U15hold spiller som de første kamp med Red Barnet på maven. Det sker på lørdag den 17. august, når de møder Vejle Boldklub i Ådalen.

Vores 17 akademipartnere er

EL team, BoligGruppen, C.A. Larsen Automobiler, Unisport, Fynske Bank, Jysk Fynske Medier, Orifarm, Söderberg&Partners, Odense Bolig, Micro Matic, Lz køreskole, BeneFIT Søndersø Fysioterapi og Fitness, Juliana Drivhuse, Le Klint Lighting, Linde El, Danec Event Teknik og Niro Sushi.