Stefanie Sanders skal sparke den ind for OB Q.

31.08.2024 07:00

Vi er stolte over at præsentere den tyske angriber Stefanie Sanders i OB, der kommer med et flot CV med mange mål fra både Sverige, Tyskland og Belgien.

‎Tyske Stefanie Sanders, 26 år, er ny angriber i OB Q og skal fremover vise resten af ligaen, hvor målet står. Angriberen kommer direkte fra et ophold i belgiske OH Leuven, et ophold, der dog blev hæmmet af flere skader. Nu er hun skadesfri og klar til at repræsentere de flotteste striber. Fremover er det dog på Fyn, at hendes næse for mål skal luftes. Hun ser frem til et spændende ophold og til at blive en del af et ambitiøst projekt.

- Jeg har haft nogle gode samtaler med folkene i og omkring OB, selvom det er gået hurtigt. Kristian Mørch, Jonas Nielsen og jeg har haft nogle gode snakke omkring det projekt, som foregår i OB lige nu. Det er et spændende projekt med ambitioner, en masse talenter og udenlandske spillere, og det ser jeg frem til at blive en del af, fortæller angriberen.

En spiller med en mission

Stefanie Sanders er angriber med et stort A. Igennem hele sin karriere har hun scoret mål, både i den bedste og næstbedste række i Tyskland, i den bedste svenske række, til U17-VM og på de tyske ungdomslandshold.

- Som angriber kan jeg godt lide at være i boksen, og så skyder jeg en masse med begge ben. Jeg kan både holde i bolden, men ved også, hvornår jeg skal skille mig af med den. Derudover har jeg en masse erfaring fra nogle gode ligaer, der gør, at jeg kan holde hovedet koldt i pressede situationer, og så håber jeg også at kunne lære fra mig.

- Jeg vil score så mange mål som overhovedet muligt. Jeg vil gøre mit for, at vi kommer så tæt på at vinde ligaen som muligt, måske endda vinde den, selvom vi er et oprykkerhold. Det kunne være fedt at gøre noget, som ingen forventede. Personligt vil jeg spille så meget som muligt, og jeg vil gerne tilbage på mit gamle niveau, afslutter hun.

En uventet mulighed

En styrkelse af angrebet har hele tiden været en del af planen i dette transfervindue, men at det endte med at blive Stefanie Sanders, var dog noget, som ikke lige lå i kortene til at starte med.

- Stefanie er en spiller, vi ikke troede var en mulighed, men som så alligevel viste sig at være. Hun kommer fra et skadesplaget år i Belgien, men har tidligere vist, at hun kan banke mål ind, så det gør noget og det ser vi frem til at hun skal gøre for os. Vi har en stærk fysisk stab, og vi er også overbeviste om, at vi kan få hende op på hendes gamle niveau, fortæller sportschef John Bæksted.

Stefanie Sanders har udover mål i støvlerne også et flot CV, der blandt andet tæller svensk mester i 2021 og 2022, svensk cup-vinder i 2022, topscorer ved U17-EM i 2015 og 50 U-landskampe for Tyskland med 40 mål til følge. Og nu får hun mulighed for at føje endnu flere meritter til CV’et, når hun fremover skal optræde for OB.