04.02.2024 18:00

Forandringen fryder i 2024, med en ny cheftræner og flere nye ansigter i truppen.

Selvom meget er nyt, så fortsatte vi i dag det gode spil da vi vandt årets første træningskamp 2-0 over FC Nordsjælland.

Dagens mål blev leveret af de to debutanter, da først Ally Clark kunne gøre det til 1-0 kort før pausen, mens Gia Vicari blot skulle bruge 4 minutter af 2. halvleg på at fordoble føringen. Kampbilledet var meget lige, med chancer i begge ender til begge hold.

Udover to debutantmål, så var der også flere nye spillere, der fik deres første OB Q-minutter. Derudover så bød dagens kamp også på to “comebacks”, da Emilie Henriksen fik sine første minutter siden 2016 og Kamilla Ørskov Jensen, der har været skadet i hele 2023, også fik kunstgræs under fødderne.

Næste træningskamp er på torsdag kl. 18.30 mod Kolding IF på Metropolis Arena.