Agon Mucolli skifter til FC Fredericia

05.07.2024 11:01

Vi er blevet enige med FC Fredericia om en transfer af Agon Mucolli, der med øjeblikkelig virkning skifter til den østjyske klub.

Fra i dag vil der være en stribe mindre i Ådalen. Vi er nemlig blevet enige med FC Fredericia, som også er at finde i NordicBet-Ligaen, om en permanent transfer af Agon Mucolli, der har spillet i klubben siden sommeren 2022.

- Efter to år med begrænset spilletid er vi blevet enige med Agon om at stoppe samarbejdet her. Med tanke på den brede trup, vi har aktuelt, er udsigt til spilletid stadigvæk udfordret. Vi vil fortsat reducere i truppen for at skabe tydelighed om en kortere vej fra Akademi til Førstehold, siger sportsdirektør, Troels Bech, inden han fortsætter:

- Vi vil gerne takke Agon for hans tid i OB, og vi ønsker han alt held og lykke på hans videre vej.

Agon Mucolli kom til klubben fra norske Kristiansund BK, der spiller i Eliteserien, men inden spillede han faktisk tre sæsoner i selvsamme klub, han nu skifter til. Før sit længere ophold i FC Fredericia nåede Agon også at spille for Vejle Boldklub.

Agon har siden sin ankomst til Fyn også haft et lejeophold i Sverige, hvor han i en halv sæson repræsenterede Varberg BoIS.

Nu slutter hans stribede rejse, og det er vemodigt for offensivspilleren:

- Min tid på banen for OB har været tragikomisk mildt sagt, men udenfor banen har det været en fantastisk tid. Specielt mit venskab med Bashkim og alle hans gode råd, som jeg desværre ikke lyttede nok til - men det kan nås endnu. Så vil jeg gerne give en stor tak til Johs, Elhardt og Mustapha for det bedste selskab og gode humør, og til OBstruktion for at give spillere taletid uanset deres situation, siger Agon Mucolli og fortsætter:

- Jeg ønsker OB held og lykke fremover. Specielt fansene for den kæmpe støtte de har vist i modgang. De er grunden til, at OB er en speciel klub. Og så håber jeg personligt, at Elias Hansborg slår igennem i OB, fordi han den bedste indstilling, jeg nogensinde har set.

Tak for tiden i striber, Agon.