Bliv OB-kampmaskot gennem De Unge Striber, og gå på banen med anføreren

23.07.2024 09:00

At være kampmaskot er en helt unik oplevelse, som meget få OB-fans får mulighed for at opleve. Du kommer helt tæt på spillerne, og du får endda lov til at løbe ind på stadion med vores anfører.

Der er mange fordele ved at være medlem af De Unge Striber. Du sparer blandt andet 10% i vores nye OB Fanshop i hjertet af Odense, og der venter en masse fede arrangementer i sæsonen, som du ikke vil gå glip af. Som medlem af De Unge Striber har du nu også chancen for at gå indmarch med vores anfører til førsteholdets hjemmebanekampe og er endnu en grund til, at du skal melde dig ind – hvis du ikke allerede har gjort det.

Hvordan bliver du maskot?

Vejen til at kunne løbe ind på stadion med vores anfører - og endda komme i fjernsynet - er ganske simpel. Du skal have et medlemskab i De Unge Striber, og så skal du bare sende en mail til [email protected] for at deltage i lodtrækningen om at gå på banen med vores anfører. I mailen skal der være et telefonnummer til dine forældre.

Bliv medlem af De Unge Striber

Du kan blive medlem af De Unge Striber, hvis du er under 14 år gammel ved indmeldelse. Et medlemskab koster 59 kr. pr. måned og er en abonnementsordning med en bindingsperiode på seks måneder.

Du bliver medlem ved at købe et børnesæsonkort eller -abonnement til under 14 år her.

Hvis du allerede har et børnesæsonkort eller abonnement, er du automatisk medlem af De Unge Striber.