Vil du med på stadionrundvisning?

01.10.2024 08:26

I efterårsferien åbner Nature Energy Park op for besøg af De Unge Striber onsdag den 16. oktober kl. 11.00. Her får medlemmer af De Unge Striber en særlig rundvisning på stadion og mulighed for at møde førsteholdspillerne til en snak og autograf efter deres træning.

Den 16. oktober kl. 11.00 - 13.00 får medlemmerne af vores junior fanklub et særligt indblik bag kulisserne, når de inviteres med på rundvisning og møde med spillerne på Nature Energy Park. 

Dagens besøg bringer De Unge Striber tættere på hinanden og klubben, når de tages med rundt på stadion, mens førsteholdet træner på banen. Efter træningen mødes De Unge Striber med spillerne til autografer, selfies, en kort snak og fællesbillede med alle deltagere. 

Arrangementet er gratis for alle medlemmer af De Unge Striber, og medlemskab vises ved ankomst. Mens børnene er på rundvisning, kan forældre nyde en kop kaffe i VIP-bygningen imens. Forældre skal ikke købe billet til arrangementet. 

Der vil dog være et no-show gebyr på kr. 100,- 

Hvis dit barn også vil være medlem i OB’s junior fanklub og med på stadionrundvisning, kan du tilmelde dit barn De Unge Striber her.