Laura Pauli Jørgensen underskriver sin første kontrakt

26.07.2024 05:00

‎Siden sin debut for knap et år siden er Laura Paulis rolle hos os vokset stille og roligt. Hun får nu rig mulighed for at bygge på, da vi i dag er blevet enige om at forlænge samarbejdet med Laura Pauli Jørgensen, så det nu løber frem til sommeren 2025.

Laura Pauli Jørgensens vej til førsteholdsholdsfodbold har ikke fulgt den traditionelle vej. Hun startede oprindeligt i Dalum/Næsby hvor hun også nåede at spille seniorbold, inden hun kom til vores akademi for så at tage til USA og spille fodbold på universitetsniveau. En vej der ikke kan beskrives som lige.

- Jeg har sagt ja til at tegne kontrakt med OB Q fordi jeg er i trygge omgivelser, og nyder at komme til træning og lære. Derudover synes jeg det er kæmpe stort at spille i den stribede trøje. Jeg ser frem til at spille i Gjensidige Kvindeligaen, det bliver en spændende udfordring. Niveauet er højt, og der kommer til at være konkurrence. Jeg glæder mig til at måle mig med de bedste spillere og yde mit bedste hver gang.

- Jeg er en alsidig midtbanespiller, der både kan spille defensivt og offensivt, og som meget gerne vil med frem for at skyde på mål, når muligheden byder sig.

- I kommende sæson håber jeg at få endnu mere erfaring, og vise at jeg kan være med på det niveau. Jeg vil gerne forbedre mig teknisk og taktisk, og det er jeg sikker på jeg kommer til med det trænerteam vi har fået. Jeg ønsker at bidrage med stærke præstationer når jeg kommer på banen, og give den alt jeg har. Personligt vil jeg blive en endnu bedre spiller, og hjælpe holdet med at komme godt op i kvindeligaen. 

At Lauras vej til førsteholdsfodbold ikke har været lige, er også noget som sportschefen håber kan inspirere andre. Der er derfor flere grunde til at han jubler over at han har fået kontrakt med den unge midtbanespiller.

- Laura er et bevis på, at der er ingen lige vej til en kontrakt og Gjensidige Kvindeliga. Det er en kæmpe glæde at kunne tilbyde en spiller, der aldrig selv har troet meget på sig selv en kontrakt, og udvise hende denne tillid. Jeg er helt sikker på at hun vokser endnu mere af. Lauras personlighed smitter af i truppen og hun spiller derfor en vigtig rolle på banen og udenfor banen. Jeg glæder mig meget til fortsat at følge Laura, som elsker klubben, byen, fans og hele holdet. Jeg håber at historien om Laura også kan være med til at skabe drømme for en masse piger på Fyn, udtaler sportschef John Bæksted.     

Laura Pauli har en fortid på Southwestern Oklahoma State University og står noteret for 23 kampe i OB. Udover at spille på græs, så har Laura Pauli også tidligere vundet i Ungdoms-DM i Futsal tilbage i 2016