Jeppe Abel vender hjem og bliver assistenttræner i OB Q

16.06.2024 12:00

Jeppe Abel overtager det ledige assistenttrænersæde i OB Q, når den står på Gjensidige Kvindeliga fra sommeren 2024. Dermed vender Jeppe Abel hjem efter 2 år hvor han først har været assistenttræner og vikarierende cheftræner i Kolding Q og dernæst assistenttræner for Middelfarts herrehold i 2. division.

‎Der er også tale om et velkendt ansigt, der vender hjem. Tidligere har Jeppe Abel været en vigtig brik i ungdomsarbejdet i Team Odense Q, hvor han i en årrække fra 2016 til 2022 havde forskellige vigtige stillinger både på banen og udenfor banen. Jeppe har også været en del af OB pige/kvindeafdelingen tidligere i historien.   

- Det projekt jeg vender retur til påny er et med en spændende fremtid og store perspektiver. Noget jeg synes projektet har lagt yderligere på siden jeg forlod det i 2022. Jeg kender desuden Kristian Mørch fra tidligere og han har ønsket en lokal træner, der kunne assistere ham.

- Kristian og klubben vil gerne have mig til at være en taktisk sparringspartner og være med til at sikre at vores taktik og træning hænger sammen. Selvfølgelig skal jeg også bidrage til at vi vinder kampe.

De to seneste år har Jeppe været ansat i Kolding først som transitions- og assistenttræner og dernæst vikarierende cheftræner og det seneste år har han været assistenttræner i Middelfart Boldklub på deres herrehold i 2.division. Det har været to lærerige år, der har givet masser af erfaring, som han forventer at kunne bruge i sin nye rolle hos os. 

- Jeg har fået erfaring, som adskiller sig fra ungdomsfodbold, her går man efter at vinde hver gang. Det har givet noget taktisk lærdom og samtidig fik jeg også noget cheftrænererfaring til sidst. I Middelfart var det et spændende projekt, hvor vi havde mulighed for at lave en overraskelse til sidst og det har givet lærdom og erfaringer.

Udover at få styr på den endelige trænerkabale, så er det også en sportschef, der ser frem til at få et velkendt ansigt tilbage i klubben.

- Jeppe har også fået et stort indblik i vores udvikling, samt gode råd når man skal ‘hjem igen’. Det er tydeligt at mærke at der også er sket en stor menneskelig og faglig udvikling hos Jeppe, og derfor tror jeg på at dette bliver et stærkt samarbejde. Jeg ser frem til at den nye sæson går i gang, og til at der fortsat er et meget stærkt samlet team omkring spillerne. 

Jeppe Abel arbejder til hverdag som efterskolelærer på Efterskolen Ved Nyborg og har DBU A-licens og A-Youth licens. Han overtager assistenttræner posten fra Bo Sundahl, der efter en årrække på førsteholdet overgår til en ny rolle i ungdomsafdelingen i OB Q.