Meagan McClelland drager tilbage USA

06.06.2024 12:00

Når den sidste kamp i Gjensidige Kvalifikationsligaen er overstået drager Meagan McClelland tilbage til USA, da hun har skrevet under på en kontrakt med Carolina Ascent FC, der skal spille i den kommende USL Super League.

Dermed bliver det kun et halvt år i stribet for Meagan McClelland, der ellers har vist sig som en sikker sidste skanse på banen. Trods den korte tid hos os ser hun tilbage på en skøn tid på Fyn.

- Det har været fantastisk at være i OB Q. Alle de mål, vi satte os, da jeg skrev under, har vi opnået. Samtidig har jeg mødt en masse fantastiske mennesker, der har været med til at gøre dette til et fantastisk ophold. De skal have en tak for at tage imod mig, og jeg håber, at OB Q klarer sig fremragende i Gjensidige Kvindeliga efter sommeren.

- Jeg har fået en masse spilletid, selvtillid på og uden for banen, lært at det er i orden at begå fejl, og at man kan lære af det, og øget mit niveau fortæller Meagan McClelland.

At det var muligt, at Meagan skulle blive hentet af en anden klub, har hele tiden været noget, sportschef John Bæksted har været bekendt med. På trods af dette er han dog stadig mere stolt end ærgerlig over at se Meagan tage tilbage til USA. 

- Meagan er en fremragende keeper, og det har hun vist i sin korte tid i klubben. Vi vidste allerede, da vi underskrev kontrakten med hende, at det var muligt, at større klubber fra USA ville skrive med hende til sommer, og det er, hvad der er sket, udtaler John Bæksted og fortsætter:

- Man kan selvfølgelig være ærgerlig over, at hun allerede returnerer til USA, da hun havde været fremragende at have i Gjensidige Kvindeligaen. Sandheden er dog, at vi er vildt stolte over, at vi har udviklet en spiller så meget, at en klub i USA har fundet hende interessant nok - og så endda på rekordtid. Det er vi stolte over, og vi er meget glade på Meagans vegne og ønsker hende alt det bedste. Derudover skal der lyde en stor ros til keepertræner Morten Hansen samt hele staben og holdet.

Selvom Meagan McClelland har fremtiden på plads og ved, at den ikke er i Odense, så er hun dog indstillet på at slutte sæsonen af med manér.

- Vi har opnået det første mål, som var at rykke op. Nu skal vi gøre arbejdet færdigt i de sidste 2 kampe og sikre os førstepladsen, afslutter Meagan McClelland.

Næste kamp er lørdag kl. 14.30, når modstanderen hedder Østerbro IF, og kampen spilles i Fælledparken. Det første opgør endte med en sikker 4-0-sejr på Nature Energy Park.

Meagan står noteret for 8 kampe og 6 clean sheets.