Stor interesse for sæsonens sidste hjemmekamp

17.05.2024 11:02

Søndag kl. 14.00 spiller vi sæsonens sidste hjemmekamp på Nature Energy Park, og her venter der en stor stribet opbakning, da vi oplever fart over billetfeltet.

Efter gårsdagens sejr over Hvidovre IF kan vi med en sejr på søndag spille os op over nedrykningsstregen – som minimum frem til mandag, hvor Lyngby Boldklub spiller mod Viborg FF. Det er derfor en ekstremt vigtig kamp, der venter på søndag, og det har skabt stor interesse blandt de fodboldinteresserede fynboer, der vil sidde klar yderst på stadionsæderne. 

De unummererede pladser på Barfoed Group Tribunen er således stort set udsolgt, mens der kun er få billetter tilbage på Sparekassen Danmark Tribunen og Richard Møller Nielsen Tribunen. Derfor vil der vente en fed stadionoplevelse for de mange fremmødte striber.  

Der er også mange spændende ting at se frem til, da der inden kampen er Energi Fyn Cup på banen, ligesom der er flag-workshop i Faxe Kondi Familiezone, og det odenseanske band Fräulein underholder i Albani Fanzone. Det kan du læse meget mere om her. 

Tag tidligt på stadion 

Med de mange initiativer inden kampen kan det kun anbefales, at man finder sine stribede kammerater tidligt på Nature Energy Park og nyder hinandens selskab, så vi mindsker køtiden. Uanset om du har billet til Barfoed Group Tribunen eller Richard Møller Nielsen Tribunen, vil du kunne komme ind på Nature Energy Park via Hovedindgangen fra Richard Møller Nielsens Plads. 

På vejen til stadion kan du nyde det gode vejr og tage cyklen, gåbenene eller måske letbanen, der kører lige til døren, så vi ikke skal kæmpe om de få parkeringspladser omkring stadion.