En efterårsferie med fuld fart på striberne

11.10.2024 11:34

Efterårsferien er fløjtet i gang, og i OB har vi fyret op for aktiviteterne, så du slipper for det! Vi har nemlig fyldt kalenderen med den fedeste underholdning, lige fra kvinde- og herrekampe til åben træning i Ådalen til spillerbesøg i fanshoppen til en eksklusiv stadionrundvisning for De Unge Striber. Det bliver en fest uden lige, så kom og vær med!

I efterårsferien venter et fantastisk program fyldt med stribet underholdning for hele familien. Vi har nemlig linet op med en aktivitetskalender, der siger sparto! Den er spækket med sjov og spænding for både store og små. Så kom og vær med! Vi garanterer dig for, at du ikke vil kede dig! 

Kom til kampe i Gjensidige Kvindeliga 

Der venter to spændende hjemmeopgør i Gjensidige Kvindeliga. Lørdag den 12. oktober kl. 13.00 skal vores kvinder i aktion mod HB Køge – et vaskeægte Supermatch. Til denne kamp fyrer vi op under oktoberfest med øl til de første 200 gæster, og DJ Daniel Larsen kommer og spinner pladerne fra Live Culture Scenen. What’s not to like? Læs mere om underholdningsprogrammet her.  

Lørdag den 19. oktober kl. 15.00 ruller bolden igen i Gjensidige Kvindeliga – denne gang mod topholdet FC Nordsjælland. Gør dig klar til at heppe på vores kvinder i disse spændende dueller, hvor hver en bold tæller! Vi har brug for en stærk opbakning fra det stribede fællesskab! Du kan sikre dig adgang til kampen her. 

Har du allerede et sæsonkort eller et OB-abonnement til kampene i NordicBet Ligaen, så slipper du for at tænke på at købe billet til kampene i Gjensidige Kvindeligaen på Nature Energy Park. Dit kort eller abonnement gælder nemlig både til alle herrer- og kvindekampe, og derfor skal du bare møde op og scanne dit kort i indgangen, ligesom du plejer.