Vi fyrer op under fodboldfesten til kvindernes Supermatch på lørdag

10.10.2024 08:50

Når HB Køges kvinder lægger vejen forbi Odense lørdag, skruer vi igen op for oktoberfeststemningen med øl til de 200 første, så alle striber kan blive kampklar til at heppe på vores kvindehold kl. 13.00.

JAVOL, JAVOL, JAVOOOOL, ALBANI GIR’ NOGET ALKOHOL! 
Lørdag fortsætter oktoberfesten i Odense, når vi møder HB Køge på Nature Energy Park til Supermatch i Gjensidige Kvindeligaen kl. 13.00. I Albani Fanzone varmer vi nemlig op til kamp fra kl. 12.00 med fadøl og pølser i totalt tysk stemning. Og for at skyde festen i gang giver Albani en Odense Classic eller Pilsner til de første 200 gæster i fanzonen.  

Til at styre feststemningen får vi besøg af DJ Daniel Larsen, der spinner pladerne fra Live Culture Scenen – hvor vi ikke går ned på de klassiske oktoberfestnumre.  

Kl. 13.00 skydes opgøret i gang, hvor kvinderne har brug for en stærk opbakning fra det stribede fællesskab, så hvis du vil være med, kan du sikre dig billet til kampen her! 

Dit sæsonkort eller OB-abonnement gælder også til OB Q’s kampe 

Har du allerede et sæsonkort eller et OB-abonnement til kampene i NordicBet Ligaen, så behøver du slet ikke tænke på at købe billet til kampene i Gjensidige Kvindeligaen på Nature Energy Park.  

Dit kort eller abonnement gælder nemlig til både alle stribede herrer- og kvindekampe, og derfor skal du bare møde op og scanne dit kort i indgangen – ligesom du plejer.