Kold start på efterårsferien endte uden vinder

12.10.2024 13:31

Lørdag eftermiddag spillede vi på hjemmebane mod HB Køge, hvor kampen i overtiden endte uafgjort 1-1.

1-1 Sophia French (90+2.)

På en kold, men solrig lørdag eftermiddag, tog vi imod HB Køge, der med to point efter striberne, ikke umiddelbart lignede et hold der var i gavehumør. Vi begyndte kampen bedst, hvor flere gode chancer opstod fra deres fødder af. Desværre uden at omsætte det til mål.

HB Køge kæmpede sig flere gange tilbage, hvor de forsøgte at lægge et tungt pres på de stribede kvinder. Dette blev afværget, hvorfor vi kom stærkt tilbage og med et stærkt kombinationsspil mellem Zoe Hasenauer og Emily Gray efter tyve minutters spil, var det tæt på at blive farligt for HB Køges forsvar. Desværre blev muligheden underkendt for offside.

Med en halv time spillet fik vi en kæmpe mulighed, da et spil i HB Køges felt endte i fødderne på Madelyn Desiano, der med et gedigent vristspark uden for feltet, udfordrede HB Køges målmand til at vippe bolden over målet til hjørnespark.

Fem minutter før pausefløjtet havde HB Køge en kæmpe chance, da en dødbold fra Rebekka Winther blev sendt over imod OB-målmanden, Cayla Whites højre side af målet. Heldigvis var stolpen i vejen, og første halvleg forblev målløs.

HB Køge kom bedst ud til anden halvleg, hvor de kontinuerligt lagde et pres på stribernes banehalvdel. Vi bed fra sig i ny og næ, og fik i perioder vendt spillet i stribernes favør. Med godt et kvarter tilbage af kampen fik HB Køge en stor mulighed for at bringe sig foran. Gæsterne fik et frispark der blev sendt ind i OB’s felt, og med et hovedstød blev bolden fragtet videre i sikrer hænder på Cayla White.

HB Køge trak dog i de døende minutter det længste strå. Et hjørnespark blev omsat til mål fra Olivia Garcia, da hun i det 89’ minut headede bolden ind bag kampens woman of match, Cayla White, til føringen 1-0.

OB ville dog ikke se sig slået på målstregen, og få minutter senere blev en langbold rettet af til et kanonskud fra Sophia French, der kunne udligne til slutresultatet 1-1.