Kristian Mørch: Der er positive ting, men jeg er voldsomt utilfreds med at tabe 3-0

06.10.2024 17:55

På papiret endte det med et sikkert nederlag, da vi spillede mod Brøndby på udebane. I følge cheftræner Kristian Mørch, så skyldes nederlaget flere ting. Ifølge ham, var det en blanding af kynisme, forkerte valg og evnen til at konvertere pres til chancer og mål, der gjorde, at vi måtte forlade Vestegnen uden point.

- Vi er simpelthen ikke skarpe nok og vi er ikke skarpe nok i felterne, og det er det, der går galt i dag.

- Vi presser Brøndby langt ned i de første 20-30 minutter og får også kombineret os igennem deres hold. Vi formår så ikke at håndtere en af deres mange lange afleveringer, og der er vi bare ikke dygtige nok lige nu. Der er ret meget der går godt, det er bare ikke der afgøre kampe, der går godt. Der er rigtig mange positive ting i de første 20-30 minutter og så laver vi nogle enkelte fejl, og det nærmest første gang at BIF er i vores felt, og det scorer de så på og så står der 2-0, fortæller cheftræneren.

Skulle man så fra trænerstaben grebet kampen anderledes an? Til dels. Der er i hvert fald nogle ting, som cheftræneren gerne vil have ændret på.

- Hvis vi skulle have gjort noget andet, så skulle vi nok være lidt faldet lidt tidligere på deres lange bolde. Vi regnede med, at de ville spille lidt mere i mellemrum, så vi ender med at stå højt, uden at få lagt et ordentlig tryk på dem. Der er vi nødt til at lære, at enten står vi højt med pres på eller også står vi kompakt. Fremadrettet skal vi bedre til at vide hvornår vi er i højt pres og hvornår vi beskytter et bagrum.

Som tilskuere til kampen kunne man godt få indtrykket, at Brøndby i 2. halvleg trak sig mere tilbage og lod os få bolden mere. Den opfattelse er dog ikke noget Kristian Mørch er enig i.

- Jeg oplever at Brøndby spiller på samme måde i hele kampen, men i 2. halvleg er der lidt mere tidsudtræk, men det er forståeligt.

Selvom at der er enkelte positive indtryk og selvom at indledningen på kampen er rigtig god, så lægger cheftræneren ikke skjul på, at nederlaget ikke er godt nok - og der skal forbedres flere ting, hvis man skal gøre sig forhåbninger om point fremadrettet.

- Jeg er voldsomt utilfreds med at tabe 3-0, det kan godt være, at der er mange ting vi gør godt, men vi kan ikke få point, hvis vi bliver ved med at lukke 2-3 mål ind hver kamp, afslutter Kristian Mørch.

Næste kamp er lørdag d. 12. oktober, hvor vi tager imod HB Køge. Kampen er en super match, hvilket betyder, at vi kører det helt store setup.