Kynisme og redninger på stregen og 0 point.

06.10.2024 16:00

En kamp mellem nummer 3 og 4, hvor vinderen kunne skabe sit felt, det var hvad der var lagt op til. Kampen var den første af anden halvdel af sæsonen, det første opgør var endt 0-0, og der var på papiret lagt op til en spændende og intens kamp mellem os og Brøndby.

‎I kampens indledende fase, var det dog os, der var bedst og kom frem til mest. Specielt højresiden med Anna Bout og Emilie Henriksen fik skabt rigtig meget og fik udfordret Brøndbys forsvar mest. Det var dog Zoe Hasenauer, der var tættest på at bringe os foran, da hun headede bolden ved siden af efter 10 minutter.

Nanna Christiansen var kynisk, efter at hun blev sendt i dybden af en medspiller. Her var hun sikkerheden selv, da hun klinisk satte bolden ind til 1-0.

Dette mål slog os ikke ud, vi fortsatte med at have bolden mest og kom også frem til flere fine forsøg på at udligne.

Efter 30 minutter var den gal igen. Denne gang kunne Mie Karshøj på kanten af feltet sende bolden i mål efter et hjørnespark. Hvad der var startet så lovende, havde udviklet sig til en kedelig affære.

5 minutter senere fik vi dog sendt bolden i mål, men der blev korrekt dømt offside.

Efter pausen trak Brøndby IF sig mere tilbage. Dette betød, at 2. halvleg blev mere og mere som kampen mod FCN. Her var hjemmeholdet også foran og trak sig i 2. halvleg, hvilket betød at vi havde bolden mere og havde opspilstilløb.

Anna Bout stod for 2. halvlegs første store OB-chance, da hun efter 68 minutter fik en chance, der nærmest var identisk med Nanna Christiansens ditto i første halvleg. Men en velspillende Tiffany Sornpao reddede dog Anna Bouts forsøg.

3 Minutter senere var det Rylan Childers tur til at forsøge, da hun sendte bolden på overliggeren. Zoe Hasenauer var også tæt på at reducere, men hun måtte se sit forsøg på reddet på stregen. Kort tid efter dette forsøg kunne Brøndby, mod spil og chancer, øge til 3-0 da Celine Nergard kunne sende bolden i mål.

5 minutter senere måtte vi igen se et målforsøg blive reddet på stregen, igen var det efter et hjørnespark.

Der blev ikke scoret flere mål og dermed ender det med et 3-0 nederlag i Brøndby.