28.09.2024 10:00

‎Mens herrerne spillede mod Kolding IF fredag aften, så tog kvinderne imod samme modstander lørdag eftermiddag. OB Q jagtede første hjemmesejr, mens at Kolding IF med en sejr kunne hægte sig på et bredt midterfelt og distancere sig fra bundstriden.

Om det var den bidende vind og de lave temperaturer, der gjorde at spillet var mere frossent og fast i de første 30 minutter, det vides ikke. Begge hold kæmpede hver med deres problemer. Kolding IF havde problemer med at få spillet op i gear, mens at vi havde problemer med at spille den gode aflevering på den sidste tredjedel.

Efter de 30 minutter vendte spillet mere til stribet favør. Både Anna Krog, Anna Bout og Emily Gray var i voldsomt spillehumør gav med deres skift problemer for Koldings forsvar.

Det var dog ingen af de 3, der kunne bringe os foran. Det var derimod Dikte Bang, der også scorede 2 mål mod netop Kolding da vi mødte dem i pokalen. På et fladt indlæg fra Anna Bout kunne hun sikkert bringe os foran.

Dernæst fulgte nogle hektiske minutter. 2 minutter senere blev Anna Bout nedlagt i feltet, hvilket udløste et straffespark og et rødt kort til Mille Jusjong fra Kolding. Straffesparket blev sikkert sat ind af Emily Gray, der scorede for 2. kamp i streg.

2. Halvleg foregik logisk nok primært på Koldings banehalvdel, allerede indenfor de første 10 minutter havde vi mulighed for at bringe os yderlig foran. Og selvom, at der var utallige optræk til skud og chancer, så skulle man helt frem til minut 70, før at Anna Krog sikkert kunne bringe os foran 3-0.

Slutningen af 2. halvleg måtte dog afbrydes i flere minutter da Koldings keeper Laura Worsøe måtte modtage behandling efter en bold i hovedet.

Da spillet blev igangsat igen var Zoe Hasenauer hurtig til at bringe os foran 4-0 efter et flot hjørnespark af Emily Gray.

Der blev ikke scoret flere mål og dermed blev det en sikker 4-0 sejr. Sejren sikrer, at vi solidt placeret på 3. pladsen i Gjensidige Kvindeliga.