Der var drama til det sidste, da kvinderne tog imod B.93

22.09.2024 06:01

Det så længe ud til at blive til tre point, men en overtidsscoring for B.93 fuldendte gæsternes comeback.

‎ ‎

Sommerens sol var vendt tilbage til Nature Energy Park, og det samme var vores kvindelige førstehold. I dagens kamp var det gæsterne fra B.93, der kom på besøg i 6. runde af Gjensidige Kvindeligaen.

Allerede fra start af trådte kvinderne i karakter, da Anna Maria Bout angreb over højresiden. Med et følt spark over keeperen i det lange hjørne stod det lige pludselig 1-0 til striberne efter blot syv minutter.

Angrebene fortsatte over højresiden, hvor Zoe Hasenauer efter cirka 20 minutter modtog en bold i dybden, hun trak ind i banen og afsluttede med venstrebenet men en afslutning, der desværre gik lige over mål. Hun kunne dog juble få minutter senere, da en cutback-aflevering inde i gæsternes felt resulterede i at Emily Rose Gray kunne sætte en inderside på og sendte bolden i mål til 2-0. Første mål i den stribede trøje for amerikaneren og altså en fordobling af vores føring, inden der var spillet en halv time. Generelt var det et OB-hold, der var sikre på bolden, hvor flere kombinationer førte til indlæg ind i feltet, men vi gik alligevel til pause med en sikker 2-0-føring.

Anden halvleg begyndte, og B.93 valgte at lave to udskiftninger fra start. Efter godt 48 minutters spil opsnappede deres angriber bolden og løb alene mod vores mål, men Cayla Elizabeth White med en sikker redning – hendes første i kampen.

Gæsternes indskiftninger skulle senere hen vise sig at bære frugt, da Frederikke Benfeldt Sørensen efter 56 minutter lagde bolden ind over Cayla Elizabeth White, der måtte se sig passeret – reducering for B.93.

Vi forsøgte at svare igen få minutter efter, hvor Zoe Hasenauer udfordrede på venstresiden, med et træk kom hun uden om backen, og med en venstrebensafslutning fik hun sendt bolden lige på keeperen, der i fuld længde kunne parere bolden væk. Det lignede længe, at det skulle blive til en stribet sejr, men helt til sidst fik B.93 slået et indlæg indover, der endte lige i panden på Thea Mentze Rhode, der i overtiden fuldendte gæsternes comeback. Det hele sluttede altså 2-2, trods de tabte point fortsatte vi alligevel vores ubesejrede stime på 16 hjemmekampe uden nederlag.

Vi skal igen se, om vi kan udbygge den ubesejrede stime på hjemmebane, når vi næste lørdag tager imod Kolding IF.