Familiebold på Nature Energy Park

17.09.2024 12:40

Søndag skruer vi op for hyggen, når vi varmer op til OB – FC Roskilde i Faxe Kondi Familiezone og Albani Fanzone med musikquiz, tegnekonkurrence og meget mere.

Det er fodbolddag på søndag, hvor vi kl. 15.00 møder FC Roskilde på vores allesammens yndlingssted, Nature Energy Park, og allerede fra kl. 13.00 er striber i alle aldre inviteret til at varme op til kampen i begge fanzoner.

Og det bliver en dag i familieåndens tegn, hvor der vil blive skruet max op for hyggen, da Sparekassen Danmark inviterer alle byens børn til kampen. Derfor kan byens børn under 14 år hoppe forbi OB Fanshoppen i Kongensgade 39 og hente en børnebillet til Sparekassen Danmark Familie Tribunen helt gratis. Du kan hente en billet pr barn, indtil fanshoppen lukker lørdag eftermiddag. Læs mere her.

Tegn og mal dine egne striber i Faxe Kondi Familiezone

Allerede kl. 13.00 åbner portene til Faxe Kondi Familiezone, hvor alle striber er velkomne. Her kan du varme op til kampen med Sparekassen Danmark ved at male dit eget OB-flag, som du kan tage med ind på tribunen, så du er klar til at heppe på spillerne, når kampen sparkes i gang kl. 15.00.

I Familiezonen er der også en tegnekonkurrence, hvor du kan vinde et OB Pay Card, der kan indløses i fanshopvognene på stadion.

Føler du dig ikke helt klar til kamp efter dette, kan du også få malet striber i ansigtet, ligesom du også kan få en autograf og en snak med de oversiddende spillere.

Musik Quiz i Albani Fanzone

Skal du varme op til kampen i den anden ende af stadion, er det også masser at tage sig til der. I Albani Fanzone er der nemlig musikbanko fra kl. 13.30, hvor du kan vinde fede præmier, mens du gætter klassikerne.

Du kan også kigge forbi vores mange boder og få dig et godt måltid mad. I Albani Fanzone kan du købe stadionplatter, franske hotdogs, pølsemix, Bull Burger og kebab fra Delicato. Du kan også købe Odense Classic, Pilsner og sodavand.

#MåJegFåDinTrøje?

Til kampen starter vi også op på vores nye kampagne med Energi Fyn, hvor vi sammen samler fodboldtrøjer indtil børn og forældre i Red Barnets lokalforeninger på Fyn. Til kampen starter vi også vores nye kampagne med Energi Fyn, hvor vi sammen samler fodboldtrøjer ind til børn og forældre i Red Barnets lokalforeninger på Fyn.

Ligger du inde med en fodboldtrøje, som du ikke længere bruger, og som er klar til at få et nyt liv, så tag den endelig med til kampen og giv den videre til en ny fodboldfan, som kan få glæden af at vælge sin helt egen trøje og gode fodboldoplevelser.

Du kan aflevere trøjer i alle størrelser i indsamlingskasserne, der står i begge fanzonerne. Læs mere her.

Vi hylder danske veteraner

Til kampen sætter vi desuden fokus på dem, der har ydet en særlig indsats for vores land. Søndag holder vi nemlig også Veteran Match 2024, hvor vi samler ind og hylder danske veteraner. Efter kampen vil en matchworn spillertrøje blive sat på auktion, som du kan byde på.

Der er altså meget at glæde sig til, når vi søndag samles til stribet hygge og fodbold. Har du endnu ikke sikret dig billet, kan du gøre det her!