Før B.93 - Flot hjemmebane stime skal forlænges.

21.09.2024 12:00

23. Maj 2023. For nogen er det en tilfældig dato, men for os er det dagen hvor vi sidst tabte en hjemmebanekamp. Dengang blev det til et 2-1 nederlag, men siden da er det blevet til 15 kampe i streg uden nederlag og blot 5 mål lukket ind i samme periode.

‎Det er den stime, vi skal bygge videre på når B.93 gæster os lørdag den 21. oktober kl. 15.00. Sidste nederlag til B.93 er tilbage i foråret 2023, mens at sidste hjemmebanenederlag til B.93 er tilbage i 2021. 

B.93 er sammen med os dette års oprykkere. Indtil videre har deres 5 kampe givet 1 point, mens vi står med 8 point efter 5 kampe. B.93 er placeret på rækkens sidste plads, mens vi er placeret på en 4. plads, lige bagved HB Køge, der har spillet en kamp mere. Vi kan dog tilbageerobre 3. pladsen med en sejr i dag.

Dette kunne betyde, at det ville være en kamp man vil tage let på, men det er set mange gange, at oprykkerhold kan drille hinanden. Cheftræner Kristian Mørch har udtalt at man går ind til denne gang med det samme mindset som i de andre.

Dagens kamp vil (formentlig) også byde på et glædeligt gensyn med Sofia Hvidbak, der drog fra klubben denne sommer og som nu er i B.93. Sofia Hvidbak noterede sig for 88 førsteholdskampe i sin OB-tid og har allerede fået flere indhop for sin nye klub.

En spiller, der formentlig vil være med og som har en god historik med B.93 er Zoe Hasenauer. Tilbage i efteråret 2023 sikrede hun nemlig 1 point, da hun 2 gange på 6 minutter scorede to fantommål og dermed resultatet 3-3.

En spiller, der med sikkerhed ikke vil være til stede er Rebeka Winther, sidste sæsons topscorer, og dobbelt målscorer fra den selvsamme 3-3-kamp, der i denne sæson er skiftet fra B.93 til HB Køge. 

Der er lagt i ovnen til en spændende kamp, hvor vi kan spille os tættere på toppen og B.93 kan spille sig over stregen.

For at sikre den bedst mulige opbakning til dagens kamp, så har vi sørget for at der er DJ til stede i Albani Fanzonen og selvsamme Albani sørger for en øl eller sodavand til de 500 først tilskuere. Der er med andre ord ikke nogen grund til ikke at komme på stadion.