Kristian Mørch: Spillerne var fokuseret i hele kampen

29.09.2024 11:13

2 mål i hver halvleg og alle sammen til kvinderne i striber. Det var status efter lørdagens kamp, hvor vi tog imod Kolding IF på Nature Energy Park. En kamp, der bød på flotte mål, rødt kort og en bundsolid OB-defensiv. Dikte Bang, Emily Gray, Anna Krog og Zoe Hasenauer kunne nemlig med deres mål sørge for at tilskuerne fik noget at varme sig på, på en lørdag hvor efterårskulden viste sig for første gang i år.

‎Ikke overraskende var det en tilfreds cheftræner Kristian Mørch, der udtalte sig om den store 4-0 sejr over Kolding IF.

- Jeg er meget tilfreds. Vi gik efter en helstøbt indsats, men vi skal også huske at røde kort spiller en stor rolle i kampen. Men hvis jeg ikke tager fejl, så tror jeg også at vi holder Kolding fra at skyde på mål. Og det er jo en helstøbt indsats.

- Det gik ikke hele tiden, som vi gerne ville have det i første halvleg, men det var ikke det vigtigste. Det vigtigste var, at der var sammenhæng mellem kæderne, forsvaret, midtbanen og angrebet, og at vi var svære at spille imod - og det lykkedes i den grad i første halvleg.

Det røde kort kom til Kolding kort før pausen, hvilket betød at Kolding spillede med 10 spillere i mere end halvdelen af kampen. At røde kort ændrede kampe er ikke nogen hemmelighed, men det røde kort betød ikke at der blev ændret radikalt til anden halvleg.

- Det var ikke nødvendigt at sige så meget i pausen. Spillerne var rigtig koncentreret og fokuserede i dag på at holde buret rent, på at lukke kampen og på at gøre det hele færdigt, og det gør de virkelig flot i dag.

- Vi har 3 helt åbne chancer i 2. halvleg, dem får vi ikke scoret på og jeg vidste at vi kunne blive ved det, så skulle målet eller målene nok komme.

En sejr på 4-0 er ikke overraskende noget, der varmer - også selvom, at det kommer i en kamp hvor modstanderen spillede i undertal. Ifølge Kristian Mørch, kan man dog tage meget mere med end bare de 3 point.

- Holdånd og at vi bliver ved med at score mål, det kan vi tage med fra den her kamp. Det er 4. kamp i streg at vi scorer mindst 2 mål og for første gang i den stime, så holder vi modstanderen fra at score - og vi holder Kolding fra overhovedet at skyde på mål, så det er rigtig fint.

Næste gang holdet skal i aktion er mod AGF på onsdag den 2. oktober i Kvindepokalen. Dette kombineret med et rødt kort til Kolding betød også at enkelte spillere blev skiftet ud for at være klar til kampen.

- Det var rart at vi kunne tage Rylan og Meaghan ud og give dem lidt pause, så de også kan være friske igen på onsdag, når vi spiller mod AGF i Kvindepokalen, afslutter Kristian Mørch.

Kampen mod AGF spilles i Aarhus kl. 19.00  ude på banerne ved Vejlby/Risskov Centret.