Topopgør endte med et point til hver

15.09.2024 16:00

Der var tale om et vaskeægte topopgør mellem nr. 2 og 3, da vi søndag eftermiddag tørnede sammen med Fortuna Hjørring på udebane. Fortuna var ubesejret og havde inden dagens kamp blot lukket et mål ind - et selvmål vel og mærke. Det var med andre ord en svær modstander på en ikke-optimal bane, der ventede os i Hjørring.

Kampens indledning bar præg af to hold, der forsøgte at dominere hinanden, men som begge havde svært ved at lave den gode aflevering på den sidste tredjedel. Begge hold forsøgte, men lykkedes rigtigt med det.

Efter 17 minutter kom kampens første scoring. Efter et kaotisk forløb i feltet, kunne Sophie French nærmest tackle bolden indover stregen og dermed score sit første OB-mål.

Føringen holdt dog ganske kort, da Veronika Sæthre kunne heade en udligning ind efter et flot udført frispark.

Efter Fortunas udligning var det også dem, der begyndte at have flest chancer. Dog kunne blokeringer fra forsvaret og redninger af Cayla White holde Hjørring fra at bringe sig foran. Selvom Fortuna havde den sidste chance i 1. halvleg, så var stillingen 1-1 efter 45 minutter.

Anden halvleg startede på den værst tænkelig måde. Selvom at den første store chance tilfaldt os, så var det Ashley Riefner, der kun bringe Fortuna Hjørring foran efter 52 minutter. De efterfølgende minutter bød på mere Fortuna dominans på bolden, men stille og roligt fik vi spillet os til flere, større og bedre chancer.

Det udlignende mål kom i det 72. minut, da Anna Bout i flot sammenspil med resten af OB Q, kunne drible sig igennem Fortunas forsvar og sikkert udplacere Fortunas keeper.

Målet gav os momentum, men knækkede også begge hold taktisk. De resterende 20 minutter bød på klassisk indianer-fodbold, hvor vi dog havde de største chancer, blandt andet i de dødende minutter, hvor et indlæg fra Signe Boysen ikke blev afsluttet med mål.

Selvom der var optræk til mål, så blev der ikke scoret flere og dermed blev resultatet 2-2 i Hjørring. Det sikrer os 1 point og dermed er vi nu på 8 point efter 5 kampe, hvilket rækker til en 3. plads.

Dermed blev vi det første hold til at score på Fortuna og de første til at point fra dem i denne sæson. Næste mulighed for at tage point er på lørdag kl. 15.00 når vi tørner sammen med B.93 - Du kan allerede nu sikre dig adgang til kampen på www.ob.dk/billet