Kolding IF: Momodou Sarr (53.), Sterling Yatéké,
OB: Don Deedson (22.), Bjørn Paulsen (79.), Gustav Grubbe (90.)

Dommer:
Aydin Uslu

Tilskuertal: 4.241

Med regnen silende ned fra første fløjt var det meget våde forhold, aftenens kamp skulle afvikles under. Det skræmte dog langt fra de stribede fans væk, der var mødt talstærkt op på et udsolgt udebaneafsnit.

Og udebaneafsnittet kunne bryde ud i jubel efter et indkast fra Leeroy Owusu blev spillet retur til hollænderen, der slog bolden indover til James Gomez, der med sin første scoring i den stribede trøje bragte os foran med 1-0.

Føringen varede dog ikke længe. Små fem minutter senere kunne Koldings nummer ni, Momodou Sarr udligne med hovedet til 1-1, efter et indlg fra deres venstre side.

Vi kunne heldigvis hurtigt række armene i vejret igen, da Leeroy Owusu med sin anden assist i kampen, sendte bolden i fødderne på William Martin, der med et sikkert spark scorede sit første mål på førsteholdet og dermed bringe striber foran med 2-1.

Med ti minutter til pause fik Kolding IF’s Sterling Yatéké pludseligt en friløber mod OB-målet, men Viljar Myhra parrerede flot, så vi kunne gå til pause foran med en enkelt.

Anden halvleg startede ligesom første, hvor bolden blot blev sparket frem og tilbage uden de store chancer til de to hold.

Vi forsøgte flere gange at overtage spillet, men Kolding IF lagde et gedigent pres, hvor der til tider var muligheder for en udligning til hjemmeholdet.

Med ti minutter tilbage af ordinær spilletid, blev Don Deedson nedlagt i Kolding IF’s felt, men dommer Aydin Uslu mente ikke, at det kunne udløse et straffe.

Hjemmeholdet pressede på i slutminutterne, hvor der opstod et par chancer, og den sidste nervepirrende intensitet var til at få øje på.

Vi endte dog med at trække os sejrrigt ud af kampen, der blev afgjort indenfor de første 20 minutter med et slutresultat på 2-1 til OB.

Viljar Myhra – Leeroy Owusu, Bjørn Paulsen, James Gomez (Tobias Slotsager, 73.), Nicholas Mickelson – Alasana Manneh, Jakob Bonde (Tom Trybull, 69.), Max Ejdum, William Martin (Elias Hansborg-Sørensen, 86.) – Max Fenger, Don Deedson (Gustav Grubbe, 86.)

Martin Hansen, Mihajlo Ivancevic, Gustav Grubbe, Tom Trybull, Julius Berthel Askou, Johannes Selvén, Nikolaj Juul-Sandberg, Elias Hansborg-Sørensen, Tobias Slotsager

NordicBet Liga, OB-HB Køge, fredag den 4. oktober, kl. 19.00, Nature Energy Park. Du sikrer dig billet til kampen her.